خریداران و فروشندگان به وسیله این سامانه می توانند در محیط الکترونیک ، فرآیندهای ارزی خود را با توجه به نیازهایشان انجام بدهند.در اولین گام همه ی صرافی ها به عنوان فروشنده ارز و وارد کننده برای تامین نمودن ارز کالاهای وارداتی به عنوان متقاضی خرید ارز به شمار می روند.

سامانه نیما

سامانه ارزی نیما چیست؟ این سامانه (سامانه نیما) برای سیاست گذاران مدیریت بازار ارز را فراهم نموده و همچنین برای متقاضیان ارز امکان فعالیت های روشن و دقیق را محیا کرده است.

در صورتی بازرگان ها می خواهند سفارش های غیربانکی شان را ثبت کنند باید به سامانه جامع تجارت مراجعه نمایند.

سامانه نیمه  توسط بانک مرکزی راه اندازی شده است تا هر گونه فعالیت در جهت تامین ارز و سفارش های غیر بانکی به راحتی انجام گردد.

با توجه به هماهنگی و همکاری های که بین وزارت وزارت صنعت معدن و تجارت و بانک مرکزی وجود داشته است ، بازرگان ها می توانند به سامانه جامع تجارت مراجعه نمایند و در صورتی درخواستی در جهت تامین ارز ثبت سفارشات غیربانکی دارند ، انجام بدهند. این داده ها و اطلاعات ها به شکل سیستمی به سامانه نیما(نظام یکپارچه معاملات ارزی ) انتقال داده خواهد شد و جواب های صرافی ها نیز برای بازرگانان قابل مشاهده است و در نتیجه آنها می توانند برای خرید ارز اقدامات لازم را انجام بدهند.

در مرحله اول ، درخواست برای ارزهای یورو و یوآن قابل انجام بوده و در مرحله های بعدی نیز می توانند برای دیگر ارزها نیز درخواست های خود را ثبت نماید.

در سامانه نیما این امکان محیا شده که صرافی ها بتوانند درخواست های متقاضیان ارز را ببینند.

در این سامانه راهنمای کاملی وجود داشته است که کاربران می توانند برای استفاده از آن اقدام به مطالعه راهنما نمایند.

صرافی ها اگر به پایگاه اطلاع رسانی سنا مراجعه نمایند و  منوی نیما را انتخاب کنند می توانند درخواست ها و پیشنهادهای خرید را مشاهده نمایند و در نتیجه برای تامین ارز متقاضی ها اقدام نمایند. آشا شما از سامانه ارزی نیما استفاده کرده اید؟ منتظر نظرات سازنده شما در مورد سامانه ارزی نیما هستیم.

 

اخبار حسابداری و حسابرسی
کد خبر:۹۲۶۶